Καθαρισμα κινητηρα σε Audi A3 TFSI

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΕ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΣΕ ΑΜΕΣΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ

Καθαρισμό κινητήρα με υδρογόνο και οξυγόνο απομάκρυνση άνθρακα από τον κινητήρα  TFSI σε 30 λεπτά (carbon engine cleaning) . Επαναφέρετε την οικονομία και την δύναμη του κινητήρα σας. Κατάλληλο για όλους τους τύπους κινητήρων. Οι κινητήρες άμεσου ψεκασμού σχηματίζουν περισσότερο άνθρακα λόγω των μεγαλύτερων επιστροφών καυσαεριων από την EGR 25% για την ακρίβεια. Λόγω της κατασκευής τους τα μπεκ ψεκαζουν μέσα στο θάλαμο καύσης ως αποστέλεσμα να μην ψεκαζουν στην έδρα της βαλβίδας εισαγωγής, έτσι έχουμε την συσώρευση άνθρακα και αναθυμιασεις λαδιού επάνω στο στέλεχος της βαλβίδας.
Επομένως έχουμε φραξιμο του αυλού εισαγωγής και την δυσλειτουργία της βαλβίδας. Τότε ξεκινάνε τα προβλήματα στα Tsi και Tfsi. Ρετάρισμα στην κρύα εκκίνηση του αυτοκινήτου και έπειτα στην πορεία πειράκια και κοψίματα. Κάντε Καθαρισμό με την μηχανή καθαρισμού ” Engine carbon clean machine ” και διατηρήστε καθαρο τον κινητήρα σας.

 

Engine Carbon Clean, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΠΕΚ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ, ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

One comment to Καθαρισμα κινητηρα σε Audi A3 TFSI

  • Κώστας

    Έκανα καθαρισμό σε Audi A3 1.8tfsi του 2008 με 110,000χλμ και το αμάξι έγινε πολύ πιο νευρικό. Είχα κάποια ρεταρίσματα κρύο και εξαφανίστηκαν. Το αμάξι στον δρόμο πάει κάθε μέρα και καλύτερα .Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Στράτο για την εξυπηρέτηση.

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Comment
Name*
Mail*
Website*