Καθαρισμό κεφαλής Tfsi Audi

Καθαρισμό Μπεκ Tfsi και αυλοί εισαγωγής.

Αυλοί εισαγωγής 2.000cm κινητήρα BWA Engine.

Σύνηθες πρόβλημα στους κινητήρες άμεσου ψεκασμού είναι το φράξιμο της κεφαλής του κινητήρα με αποτέλεσμα να μην έχουμε σωστή ροή του φρέσκου αέρα που εισέρχεται στον κινητήρα. Οι κινητήρες Tsi – Tfsi – Gdi που είναι άμεσου ψεκασμού έχουν επικαθίσεις αναθυμιάσεων λαδιού και κατάλοιπα καύσης από την ανακύκλωση καυσαερίων (EGR), στους αυλούς εισαγωγής της κεφαλής και στο στέλεχος της βαλβίδας.

Όπως βλέπετε και στην παραπάνω εικόνα το αυτοκίνητο είχε μεγάλο πρόβλημα . Καθαρίστηκε με την μέθοδο της αμμοβολής το αποτέλεσμα απλά τέλειο ,σαν καινούργιο. Έγινε εξαγωγή των μπεκ και καθαρισμό σε αυτά με το καλύτερο μηχάνημα της αγοράς “Carbon Zapp”. Έπειτα έγινε ογκομέτρηση των μπεκ ,αλλαγή των φίλτρων σε αυτά όπως και τα ο-ρινκ στεγανοποίησης. Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες πριν και μετά.

alfa almera ATHENS audi carbon car service clean cleaning cng cooper cx-7 engine gt injection lpg mazda mercuiser mercury mini nissan q2 rav romeo rx8 service smart tdi TFSI CLEANING toyota tuning zapp άνθρακα αθηνα αργυρούπολη αστρα καθαρισμό καθαρισμός καθαρισμός κινητήρων μπεκ οπελ συντήρηση αυτοκινήτου υδρογόνο υπέρηχοι

ΚΕΦΑΛΗ AUDI
ΠΡΙΝ
Engine Carbon Clean, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΠΕΚ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Comment
Name*
Mail*
Website*